Обменник въздушно охлаждане течност Citroën Peugeot 2.0 2.2 HDI 0384H4

Уведомете, когато продуктът е наличен

182,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 0384H4 NFP

Изчерпан

Описание

Топлообменник – радиатор CITROEN C8 PEUGEOT 807 за двигатели 2.0 и 2.2 HDI

Топлообменник за въздушно охлаждане Citroën Peugeot 2.0 2.2 HDI 0384H4

Топлообменникът въздух-охладител с обозначение 0384H4 е предназначен за автомобили Citroën и Peugeot, оборудвани с двигатели 2.0 и 2.2 HDI. Този топлообменник е важна част от системата за охлаждане на въздуха с турбокомпресор, която допринася за ефективната работа на двигателя.

Технически свойства:

  • Съвместимост: Предназначен за модели Citroën и Peugeot с двигатели 2.0 и 2.2 HDI.
  • Материал: Изработен от висококачествени материали, които гарантират устойчивост на високи температури и налягане.
  • Конструкция: Ефективно проектирана система за максимален пренос на топлина, повишаваща ефективността на въздушно охлаждане.

функция:

Обменникът въздух-охладител се използва за охлаждане на сгъстения въздух, идващ от турбокомпресора с охлаждаща течност. Този процес понижава температурата на въздуха преди да влезе в горивната камера, което увеличава плътността на въздуха и позволява на горивото да гори по-добре. Това води до по-висока производителност на двигателя, по-добра ефективност и по-ниски емисии.

Предимства:

  • Повишена производителност: Ефективното охлаждане със сгъстен въздух подобрява производителността и реакцията на двигателя.
  • Надеждност: Качествените материали и конструкция гарантират дълъг живот и устойчивост на износване и температурни колебания.
  • Оптимизиране на разхода на гориво: По-доброто изгаряне на горивото благодарение на по-хладния и по-плътен въздух води до по-добър разход на гориво и намалени емисии.

Инсталация:

Когато сменяте или инсталирате топлообменник въздух-охладителна течност, е важно да осигурите правилното прилягане и плътност на всички връзки. Всички течове могат да повлияят негативно на ефективността на охлаждане и работата на двигателя. Препоръчително е монтажът да се извърши в оторизиран сервиз или с помощта на квалифициран техник.

Препоръка:

Използването на оригинални резервни части или части от реномирани производители е от ключово значение за поддържането на оптимална производителност и надеждност на охладителната система. Оригиналните части гарантират съвместимост и дългосрочна надеждност, което е от съществено значение за безопасната и ефективна работа на автомобила.

Допълнителна информация

Тегло 1,3 кг