BSM L10-00 DELPHI Citroën Peugeot 9661708180

399,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 9661708180 9661086980 6500FH

2 налични

Описание

BSM L10-00 DELPHI Citroën Peugeot 9661708180

BSM (Boîtier de Servitude Moteur) с маркировка L10-00 от Delphi и номер на част 9661708180 е важен електронен модул за автомобили Citroën и Peugeot. Този модул служи като разпределителен блок в двигателното отделение и контролира различните електрически вериги и системи на автомобила.

Технически свойства:

  • Съвместимост: Предназначен за различни модели Citroën и Peugeot.
  • Производител: Delphi, известен производител на автомобилни електронни компоненти.
  • Номер на частта: 9661708180.
  • Функции: Контрол и разпределение на електрическа мощност към различни системи на двигателя и друга електроника на автомобила.

функция:

Блокът BSM действа като основна съединителна кутия за електрическите системи в двигателното отделение. Той разпределя електричество към различни вериги като светлини, чистачки, вентилатори и други компоненти, като същевременно защитава тези вериги с предпазители и релета.

Предимства:

  • Ефективно разпределение на електрическата енергия: Осигурява надеждно и ефективно предаване на електрическа енергия към различни системи на автомобила.
  • Защита на веригата: Вградените предпазители и релета защитават електрическите вериги от претоварване и късо съединение.
  • Надеждност: Качествените компоненти на Delphi гарантират дълъг живот и надеждна работа.

Инсталация:

Когато инсталирате модула BSM, е важно да се уверите, че всички кабели и конектори са правилно свързани според спецификациите на производителя. Препоръчва се монтаж в оторизиран сервиз или с помощта на квалифициран техник, за да се гарантира правилна функционалност и безопасност на цялата система.

Препоръка:

За поддържане на оптимална производителност и надеждност на електрическите системи на автомобила се препоръчва използването на оригинални резервни части или части от реномирани производители като Delphi. Оригиналните части гарантират съвместимост и дългосрочна надеждност, което е ключът към безопасната и ефективна работа на автомобила.

Резюме:

BSM L10-00 от Delphi (9661708180) е ключов компонент за правилното функциониране на електрическите системи на автомобили Citroën и Peugeot. Благодарение на висококачествената обработка и надеждната работа, той осигурява безопасна и ефективна работа на различни електронни системи в автомобила.

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг