BSM B3 DELPHI Citroën Peugeot 9646405280

Уведомете, когато продуктът е наличен

182,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 9646405280 6500Y1

Изчерпан

Описание

Това е употребявана част с гаранция за функционалност. Възможна е повреда на един от държачите – не се отразява на функционалността

BSM B3 DELPHI Citroën Peugeot 9646405280

Модулът BSM (Boîtier de Servitude Moteur), обозначен B3 от Delphi и номер на част 9646405280, е ключов електронен модул за автомобили Citroën и Peugeot. Този модул е предназначен да контролира и разпределя електрическата енергия в двигателното отделение на автомобила.

Технически характеристики:

  • Съвместимост: Предназначен за различни модели автомобили Citroën и Peugeot.
  • Производител: Delphi, известен производител на автомобилни електронни компоненти.
  • Номер на частта: 9646405280.
  • Тип модул: BSM B3, който е специфична версия на модула, предназначена за специфични конфигурации на електрическите системи на автомобила.

функция:

Блокът BSM B3 действа като основна разпределителна кутия в отделението на двигателя, където контролира и разпределя електрическата енергия към различните системи и компоненти на автомобила. Този модул осигурява правилното функциониране и защита на електрически вериги като фарове, чистачки, вентилатори и други критични системи.

Предимства:

  • Ефективно разпределение на електрическа енергия: Устройството осигурява надеждно и ефективно предаване на електрическа енергия към различни системи на автомобила.
  • Защита на веригата: Интегрираните предпазители и релета защитават електрическите вериги от претоварване и късо съединение.
  • Надеждност: Висококачествените компоненти на Delphi гарантират дълъг живот и надеждна работа.

Инсталация:

Когато инсталирате модула BSM B3, е изключително важно да се уверите, че всички кабели и конектори са правилно свързани според спецификациите на производителя. Препоръчва се монтаж в оторизиран сервиз или с помощта на квалифициран техник, за да се гарантира правилна функционалност и безопасност на цялата система.

Препоръка:

За поддържане на оптимална производителност и надеждност на електрическите системи на автомобила се препоръчва използването на оригинални резервни части или части от реномирани производители като Delphi. Използването на оригинални части гарантира съвместимост и дългосрочна надеждност, което е от съществено значение за безопасната и ефективна работа на автомобила.

Резюме:

Блокът BSM B3 от Delphi (9646405280) е важен компонент за правилното функциониране на електрическите системи на автомобили Citroën и Peugeot. Благодарение на висококачествената обработка и надеждната работа, той осигурява безопасна и ефективна работа на различни електронни системи в автомобила. Този модул е от ключово значение, за да се гарантира, че електрическите системи на автомобила работят гладко и безопасно.

Допълнителна информация

Тегло 0,9 кг