Peugeot 206 климатик парно управление 6451EH 6451VG

61,00 лв.

PSA CITROEN PEUGEOT 6451EH 6451VG

3 налични

Описание

Управлението на нагревателя в автомобила Peugeot 206 с обозначение 6451EH 6451VG е разположено на централната конзола и се състои от няколко контролни елемента.

  1. Контрол на температурата От лявата страна на контролния панел има контрол на температурата, който ви позволява да зададете желаната температура във вътрешността на автомобила. Този контрол е във формата на колело с червен етикет. Колкото повече се движи колелото към флуоресцентната лампа, толкова по-висока температура се задава за отопление на купето на автомобила.
  2. Контрол на вентилацията От дясната страна на контролния панел има контрол на вентилацията, който ви позволява да регулирате силата на въздушния поток във вътрешността на автомобила. Това управление е под формата на колело с няколко нива на мощност. Колкото повече колелото се движи към вентилатора, толкова по-силен е въздушният поток.
  3. Управление на посоката на въздушния поток Под управлението на вентилацията е управлението на посоката на въздушния поток. Този контрол ви позволява да зададете посоката, в която ще тече въздухът във вътрешността на автомобила. Потокът може да бъде настроен към лицето на водача или пътника или към долната част на автомобила.

Като цяло може да се каже, че управлението на отоплението в автомобил Peugeot 206 е доста просто и интуитивно. Всичко, което трябва да направите, е да зададете желаната температура и въздушен поток, за да поддържате вътрешността на колата комфортно топла.

Допълнителна информация

Тегло 0,4 кг